6K Medikal ENGLISH MENÜ

Satış becerilerilerini geliştirme eğitimimizi tamamladık.


Ekibimizin yeniliklere ayak uydurabilmesi ve güncel kalması için eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu sebeple 4-5 Ekim tarihlerinde CPAnkara Hotelde, Medtronic desteği ile “Satış Danışmanı Becerileri Eğitimimizi” gerçekleştirdik. Eğitime 6K Medikal (Ankara), Protek Medikal (İzmir), San Medikal (Ankara), 6K Sağlık (İstanbul) iş ortaklarımızın satış ekipleri katıldı. Konular Medtronic CEMA bölgesinden Dr. Rasha Shawky tarafından ekiplerimize uygulamalı olarak anlatıldı. Kendisine bu güzel ve öğretici eğitim için çok teşekkür ederiz.
Eğitim süresince yanımızda olan F.Özlem Çağıran (Sanal Eğitim ve Eğitim Lideri/TWAL, Arda Güngördü (Indirect Satış Lideri ), Berk Yüce(Gastrointestinal Satış Sorumlusu) ve Eğitimi organize eden K.Altuğ Şen(Indirect Channel Lead) ‘e çok teşekkür ederiz.

We have completed our sales skills development training.

We continue our trainings so that our team can keep up with the innovations and stay up to date. For this reason, we conducted our “Sales Consultant Skills Training” with the support of Medtronic at CPAnkara Hotel on October 4-5. The sales teams of our business partners 6K Medical (Ankara), Protek Medical (Izmir), San Medical (Ankara), 6K Health (Istanbul) participated in the training. Topics was explained to our teams practically by from Medtronic CEMA region Dr. Rasha Shawky. I would like to thank her very much for this beautiful and instructive education.
Many thanks to who is with us during the training F.Özlem Çağıran (Virtual Training & Education Lead/ TWAL), Arda Güngördü (Indirect Sales Lead), Berk Yüce(Gastrointestinal Sales Supervisor) and who organized the training K.Altuğ Şen(Indirect Channel Lead).
At the same time, we visited Anıtkabir with our guests and team and remembered it with gratitude.

HAKKIMIZDA 6K MedikalRoyal Ofice Mustafa Kemal Mahallesi 2133.Sokak 4/1 Çankaya/Ankara
0(312) 433 6000